This part of Switzerland is very beautiful and picturesque. Nature is so present everywhere and the atmosphere is delightfully serene. A wonderful place to destress and commune with the elements!
The view from the dining room...
Looking out of our bedroom...
Felsberg, as seen when standing in front of the house and looking in direction of Chur (see another link)...
Looking up at the Taminser-Calanda mountain.
The falling rocks of Taminser-Calanda (Fels = rock and Berg = mountain => "Felsberg")...
Another view of Taminser-Calanda...
Standing in front of the house and looking towards Domat/Ems...
Looking out of our bedroom...
Felsberg, as seen when standing in front of the house and looking in direction of Chur (see another link)...
Looking up at the Taminser-Calanda mountain.
The falling rocks of Taminser-Calanda (Fels = rock and Berg = mountain => "Felsberg")...
Another view of Taminser-Calanda...
Standing in front of the house and looking towards Domat/Ems...
See a satellite map of the region (see link).
oh Rosa ! you paid a visit to our new Conseillere Federale, how sweet of you !:)
ReplyDeleteCorinne
Morning Rosa!
ReplyDeletethanks for those delightful pictures of Switzerland, everything looks really nice and "Gemütlich". As far as I can see, you add a very relaxing Holiday and I'm happy for you.
Now I know where the ham called "viande des Grisons" comes from;)
Cheers,
Marion.
Quelle belle région, vos vacances ont du être reposantes quoique calorique on dirait :-)
ReplyDeleteBonne fin de semaine, caresses aux minous :)
CORINNE: Yes, it is where she lives!
ReplyDeleteMARION: Thanks! It is a very "gemütlich" place... I love this part of Switzerland! Yes, the "Viande Des Grisons" comme from this region ;-P! Cheers...
BRIGITTE: Oui, c'est un magnifique endroit! Ce séjour fut un peu trop calorique ;-P... Bises!
jolie région.....bisou
ReplyDeleteQuel endroit merveilleux pour passer des vacances! Visiter la Suisse un jour fait partie de nos projets et cette région devrait faire partie de notre itinéraire. Merci de nous l'avoir fait connaître.
ReplyDeleteSigh. Snow capped mountains. Is there anything more beautiful?
ReplyDeleteI never get tired of seeing your pictures Switzerland! They're so beautiful. What a beautiful spot to spend the holidays--just perfect.
ReplyDeleteelles sont magnifiques!! biises micky
ReplyDeleteje vois que tu as su bien profiter de tes vacances et comme d'hab , tu nous as ramené de tres belles photos
ReplyDeleteCes photos me donnent envie de repartir en vacances !
ReplyDeleteMagnifiques tes photos, je rêve de la montagne enneigée ! bon dimanche
ReplyDeleteAbsolutely gorgeous!
ReplyDeleteCOLETTE: Oui, c'est vrai! Bises...
ReplyDeleteMISS DIANE: De rien! Je te conseille vivement de faire en tour dans les Grisons et dans l'Oberland Bernois si tu visites la Suisse!
ROSA: Not really :-D....
MICKYMATH: Merci et bises!
MOUNET: Merci! Oui, j'en ai bien profité!
MARIE-LAURE: ;-P!!!
MARIE-THé: Merci!!!
PEABODY: Thanks!
Je connaissais cette confiture pour en avoir mangé !!!! J'ai voulu retrouver la recette, toute contente je l'ai essayée ! Zut zut ! ratée ! Elle est toute liquide et ne devient pas translucide !!! Pourquoi ça tombe sur MOA ??????? !!!!!!!!
ReplyDeleteVous le savez ????
DOMIDESMARAIS: Merci pour votre message et visite. Malheureusement, je ne sais pas de quelle confiture vous parlez alors il m'est bien difficile de vous aider... Salutations.
ReplyDeleteC'est sûr, ce serait difficile !!! Je ne sais pas comment je me suis débrouillée, je croyais avoir écrit mon "post" sur la recette de la confiture de potimarron !!!!!
ReplyDeleteDOMIDESMARAIS: Oui, en effet! ;-P C'est vrai que la confiture de potimarron ne se comporte pas comme les autres confitures... L'avez-vous cuite assez longtemps? Il faut vraiment que la purröe de potimarron soit assez sèche.
ReplyDelete