Mamina at "Et Si C'était Bon?" (France) is organizing a game. She asks us to bake sweet or savory shortbread cookies and then to share them (picture and link to post) with her...
Are you interested? Then, you have until the 14th of July to submit your entry.
Mamina de "Et Si C'était Bon?" (France) organise un jeu. Elle se réjouit que vous partagiez avec elles vos meilleures recettes (photo et lien) de sablés sucrés ou salés...
Si vous êtes intéressés, alors vous avez jusqu'au 14 juillet pour participer.
I have decided to submit my "Parmesan, Italian Herbs & sesame Seed Shortbread Cookies" recipe. I hope you'll like it.
J'ai décidé de participer avec ma recette de "Sablés Au Parmesan, Aux Herbes Italiennes Et Graines De Sésame". J'espère que cette recette vous plaira.
et bien , nous allons être nombreux à Bourges chez Mamina..
ReplyDeletePerfect entry Rosa. Hope you'll win the game!
ReplyDeleteHave a wonderful week end,
elra
pour moi c'est trop tard , je ne partiperai pas mais je m'interresse au récapitulatif , il va y avoir des merveilles
ReplyDeletebonne chance pour ta participation
bises et bon we
Voila une idée sympa et originale.
ReplyDeleteNon so se riesco!!! impegnatissima!!!
ReplyDeleteLa tua ricetta é eccellente!!!
Bacio
Your savory cookies sound delicious.
ReplyDeletethis is a great event! Shortbread is often underrated and overlooked! The savory versions and so great, so out-of-the-box. I love your submission, yummy parmesan!
ReplyDeletemoi ca me plait en tous cas
ReplyDeleteGreat entry Rosa and keeping fingers crossed you win!!
ReplyDeleteI love shortbread cookies. Looks like a fun blog event!
ReplyDeleteItalian savoury shortbread cookies. They sound amazing!
ReplyDeleteMerci de nous rappeler cette superbe recette.Je ne l'avais pas vu.
ReplyDeleteBisous.
Caro
your cookie looks very flavorful!
ReplyDeletemoi aussi ca me plairait bien, je file voir la recette !!!!
ReplyDeleteI like! They're beautiful!
ReplyDelete~ingrid
ils sont superbe tes sablés
ReplyDeletebises
belle recette. je note!! bon courage pour le concours.
ReplyDeleteMhmmm un vrai régal!
ReplyDeleteYea i like it, its a great Recipe. :)
ReplyDeleteHi Rosa
ReplyDeletePerfect, congratulations and I hope you win.
Your work and cooking is absolutely fabulous x
Une tres jolie participation, je te souhaite une bonne soiree, Doria
ReplyDeleteShortbread, lovely sweet or savory - so rich. Your Italian riff sounds delish.
ReplyDelete