Friday, February 16, 2007

CHINESE NEW YEAR 2007

HAPPY & PROSPEROUS NEW YEAR!!!

On Sunday the 18th of February, we'll be leaving the year of the dog behind in order to enter the year of the pig/boar (see infos).

On this occasion, I wish to send you all my best wishes for this new year. May this sign bring you lots of luck and happiness!!!

My Chinese recipes:

Cantonese Lemon Chicken (see recipe)
*****
White Sugar Sponge (see recipe)
*****
Nian Gao/Chinese New Year Cake (see recipe)
*****
If you want to see my other Asian recipes, then click here...

Chinese recipe links:

6 comments:

  1. ils sont très bein tes 3 plats!! biiiises micky

    ReplyDelete
  2. Superbe menu pour fêter l'arrivée de l'année du cochon!!! Avec d'aussi bonnes choses (je suis très intéressée par ton gâteau à la vapeur), l'année ne peut bien commencer!!!
    Bizzzzz,
    Alexandra

    ReplyDelete
  3. Thanks for wishing us well in this new Chinese year!
    I am really glad you liked my little happiness soya beans...
    A very appealing menu...
    Love XXX

    ReplyDelete
  4. Ce petit cochon est adorable...Il est tout indiqué pour commencer l'année
    A bientôt

    ReplyDelete
  5. Merci Rosa! J'etais sure que tu allais nous preparer de bonnes choses pour cette occasion!
    Je n'oublie pas ton invitaion au questionnaire...asap!

    ReplyDelete
  6. MICKYMATH: Merci beaucoup! Bises...

    MISS TINY: Merci, Tiny! J'espère que l'année commencera et se terminera bien! Je te recommande ce gâteau, surtout si tu aimes les desserts d'Asie. Il est vraiment fabuleux...
    Bises!

    LOLOTTE: Thanks for the visit and the kind comment! I also wish you a Happy Chinese New Year!...
    XOXOXO

    PAOLA: Oui, c'est vrai :-D!...

    CONFITUREMAISON: Merci pour ton commentaire vraiment sympa! J'attends avec impatience de lire tes révélations....

    ReplyDelete